JAČI JE OD SUDBINE: Zdravka Mamića zavela trideset godina mlađa Hercegovka

Zdravko Mamić uskoro bi se mogao oženiti po treći put, kako su hrvatski mediji saznali nakon glasine trenera Ante Čačića da Mamić ima energije ponovo zasnovati novu porodicu.

  • Show

  • 24. Jan. 2023  24. Jan. 2023

  • 0

Hrvatski magazin Story podijelio je vijest o tome kako bi se Zdravko Mamić mogao uskoro ponovo oženiti i to sa trideset godina mlađom djevojkom iz Ljubuškog. Kako navode, istražili su ove informacije nakon što je trener i sportski direktor Ante Čačić odgvorio na prozivke Zdravka Mamića.

Naime, na jednoj od konferencija na kojoj su sudjelovali, Mamić je prozvao Čačića kako se nalazi u osmoj deceniji i da nema želju i energiju da vodi Dinamo.

Čačić mu nije ostao dužan i rekao da se on nalazi u sedmoj deceniji života kao i Mamić, ali da ne bi imao energiju da ponovo osniva porodicu i time pokrenuo glasine, koje su hrvatske medije navele da istraže nešto više o ljubavnoj vezi Zdravka Mamića.

Naime, kako se već kruže priče, Mamić je u vezi s 30 godina mlađom djevojkom iz Ljubuškog te su viđeni nekoliko puta zajedno u Mostaru. Navodno je riječ o Jeleni Planinić, koja je nekada bila sekretarica Zdravku Mamiću, a viđali su je i u društvu s njegovom ženom Marinom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...