VAMP IZDANJE: Zvijezde hit serije “White Lotus” u seksi kampanji brenda Kim Kardashian (FOTO)

"Pogledala sam ‘White Lotus‘ i morala sam imati moje djevojke u kampanji!", napisala je Kim.

  • Žena

  • 24. Jan. 2023  24. Jan. 2023

  • 0

Zvijezde serije "White Lotus" Beatrice Granno i Simona Tabasco postale su nove zvijezde valentinovske kampanje za brend donjeg rublja reality zvijezde Kim Kardashian.

Granno i Tabasco uskočile su u popularne Skims komade i pokazale svoje zavidne figure. Cijela kampanja odiše seksepilom, a Talijanke oduzimaju dah kako u vamp, tako i u nježnijim komadima donjeg rublja.

"Pogledala sam ‘White Lotus‘ i morala sam imati moje djevojke u kampanji!", napisala je Kim u objavi na Instagramu.

Kolekcija izlazi 26. januara.

"Vraća se i seksepilnija je nego ikad, a u kampanji za SKIMS glavne su zvijezde Simona Tabasco i Bea Granno koje su i u stvarnosti najbolje prijateljice", dodala je Kardashian.

"Jako sam se zabavljala dok smo snimali kampanju za Skims povodom Valentinova. Imati priliku raditi sa svojom prijateljicom Simonom i iskusiti zajednički rad na našoj prvoj zajedničkoj svjetskoj modnoj kampanji bilo je zaista posebno iskustvo", rekla je Tabasco, prenosi US Magazine.

"Volim sve za što se Skims zalaže. Biti dijelom njihove globalne kampanje s Beatrice, kampanje koja slavi prijateljstvo, žene koje gaje osjećaj osnaženosti i osjećaju se seksi u vlastitom tijelu je poput nagrade", dodala je Granno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...