DRAMA U SUSJEDSTVU: Iz Save spašeno 13 migranata, među njima i dvoje djece (VIDEO)

Čak 13 državljana Kube spašeno je danas oko 10 sati u intervenciji pripadnika Interventne policije Slavonski Brod na ušću rijeke Orljave u Savu, kod Slavonskog Kobaša.

  • Hronika

  • 24. Jan. 2023  24. Jan. 2023

  • 0

Kako su izvijestili iz PU Brodsko-posavske, policajci su uočili više osoba koje su zapomagale i dozivale u pomoć.

‘‘Osobe su se nalazile na nepristupačnom terenu u poplavljenom raslinju uz rijeku Savu te policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod nisu mogli do njih službenim plovilom, već su krenuli u akciju spašavanja osoba koristeći čamac Interventne jedinice policije", izvijestili su iz policije.

image

U akciji je spašeno dvoje djece, pet žena i šestorica muškaraca, za koje je utvrđeno da su državljani Kube, koji su nezakonito ušli u Hrvatsku.

‘‘Sve osobe su spašene i prevezene na sigurno i suho u policijsku postaju. Jednoj odrasloj osobi je pružena liječnička pomoć, te je prevezena u bolnicu. Po dolasku u policijsku postaju promrzlim osobama su osigurani topli napici i hrana, a u suradnji sa djelatnicima Hrvatskog crvenog križa i suha odjeća i obuća",  saopćili su iz PU Brodsko-posavske, iz koje ponovo upozoravaju na tragedije koje se mogu dogoditi prilikom nezakonitog prelaska granice preko rijeke Save.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...