BANDERAS O SRČANOM UDARU: "Bilo je to kao da sam stavio naočale i vidio..."

Gostujući u emisiji “Jimmy Kimmel Live” glumac je objasnio kako mu je njegova djevojka Nicole Kimpel spasila život kada mu je dala veliku dozu aspirina.

  • Show

  • 24. Jan. 2023  24. Jan. 2023

  • 0

Holivudski glumac Antonio Banderas u novom se intervjuu osvrnuo na srčani udar koji je doživio prije šest godina te istaknuo koliko mu je ustvari promijenio život na bolje.

Glumac je to opisao kao prekretnicu koja mu je omogućila da prepozna što mu je uistinu važno u životu.

U razgovoru za časopis Radio Times, Banderas je govorio o svom novom filmu “Mačak u čizmama: Posljednja želja” te povezanosti filma sa svojim životom.

"Imao sam srčani udar prije šest godina. To je vjerovatno bila jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu. Bilo je to kao da sam stavio naočale i vidio ono što je važno", kaže 62-godišnji glumac.

"Vratio sam se u Španiju i počeo gledati na profesionalni život s druge tačke gledišta. Za mene život počinje kada neko kaže: “Akcija!" ili kada se zavjesa digne", dodaje glumac koji je 2017. bio hitno prebačen u bolnicu nakon što je osjetio bolove u prsima tokom vježbanja. Kasnije je otkriveno da je to bio srčani udar.

Gostujući u emisiji “Jimmy Kimmel Live” glumac je objasnio kako mu je njegova djevojka Nicole Kimpel spasila život kada mu je dala veliku dozu aspirina.

"Kupila je aspirin, mislim da je bilo pet miligrama. Sljedeće jutro kada sam počeo imati simptome i znao što se događa, stavila mi je jedan aspirin u usta što mi je spasilo život. Tako da sam dobio drugu priliku i neke stvari su se od tada promijenile u mom životu", prisjetio se Banderas, koji je među ostalim prestao pušiti.

"Imao sam sreće jer vas srčani udar može ubiti. Na neki način, bila je to jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu", zaključuje glumac, prenosi Jutarnji.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...