MEDIJI O MAMIĆEVOJ VEZI: Ostavila je supruga zbog Zdravka, mlađa 30 godina…

Mediji navode kako je lijepa Jelena zbog, njoj očito fatalnog Zdravka Mamića, na svoj prvi brak stavila tačku. Bila je udata, navodi Story, za Hercegovca Dadu Planinića i nisu imali djece. Jelena je zadržala prezime bivšeg muža.

  • Show

  • 25. Jan. 2023  

  • 1

Svi hrvatski mediji u posljednja dva dana se bave novom ljubavi Zdravka Mamića. Koliko god bi mnogi bili najsretniji da ne slušaju nikakve vijesti o njemu, činjenica je da je bivši šef Dinama i bjegunac pred hrvatskim pravosuđem žilav tip u najmanju ruku.

Svjedoče o tome i najnoviji napisi kako je navodno zaveo atraktivnu Hercegovku Jelenu Planinić, 30-ak godina mlađu od njega, zbog čega se, implicira se, raspao i njen i njegov brak.

Cijelu priču izjavom je pokrenuo aktualni trener i sportski direktor Dinama, Ante Čačić, koji je ustvrdio:

“Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj” – rekao je Čačić, pokrenuo lavinu.

Sve je, navodi Story, krenulo još prije tri godine, dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi, budući je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić, s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kafama.

Mediji navode kako je lijepa Jelena zbog, njoj očito fatalnog Zdravka Mamića, na svoj prvi brak stavila tačku. Bila je udata, navodi Story, za Hercegovca Dadu Planinića i nisu imali djece. Jelena je zadržala prezime bivšeg muža.

O njemu se još zna da je suvlasnik lanca trgovina odjećom, uključujući shopping centar u blizini Međugorja “Park & Shop”.

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na LinkedIn-u piše da je u prošlosti radila kao recepcionerka, a pretpostavlja se da je riječ upravo o kompaniji bivšeg muža i njegove rodbine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...