BANJALUČANIN ODBIO DA SE TESTIRA NA DROGU: Policajcima ponudio 100 KM, oni ga uhapsili

Policija je sinoć u 22.35 sati u Banjoj Luci zaustavila vozilo "jeep" koje se nekontrolisano kretalo po cesti. Provjerom je utvrđeno da je vozilom upravljao A. D.

  • Hronika

  • 25. Jan. 2023  

  • 0

Banjalučka policija uhapsila je Banjalučanina A. D. (26), osumnjičenog da je počinio krivično djelo davanje mita, odnosno da je policajcima koji su ga zaustavili ponudio 100 KM.

Policija je sinoć u 22.35 sati u Banjoj Luci zaustavila vozilo "jeep" koje se nekontrolisano kretalo po cesti. Provjerom je utvrđeno da je vozilom upravljao A. D.

- On je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droga u organizmu, te policajcima ponudio novčanicu od 100 KM kako bi odustali od službene radnje - saopćeno je iz policije.

A. D. je uhapšen, a novac je uz potvrdu oduzet. Uručen mu je i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na putevima u BiH. O svemu su obaviješteni sud i tužilaštvo u Banjoj Luci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...