SMJELO: Glumica Salma Hayek pokazala kako izgleda prirodna ljepota (VIDEO)

Glumica je velika ljubiteljica prirode i životinja pa i ne čudi da u slobodno vrijeme uživa u prirodnom look-u.

  • Žena

  • 25. Jan. 2023  25. Jan. 2023

  • 0

Salma Hayek prirodno je lijepa žena koja svoju urođenu ženstvenost i ljepotu vrlo dobro zna istaknuti pažljivo odabranom odjećom i šminkom.

Ipak, za razliku od onoga što se inače očekuje od holivudskih diva, Hayek nema problema s pokazivanjem sebe u opuštenom izdanju pa je to i učinila povodom rođendana bliske prijateljice.

Glumica je velika ljubiteljica prirode i životinja pa i ne čudi da u slobodno vrijeme uživa u prirodnom look-u. Na rođendansku zabavu stigla je raspuštenih kovrča, a opušteno je zadržala i naočale za vid. Glamurozni look crvenog tepiha zamijenila je nečim udobnijim pa se odlučila za top ljubičaste boje i tamnoplavi kardigan, navodi Tportal.hr.

Pratitelji nisu mogli ne primijetiti njezinu prirodnu ljepotu koja iz nje isijava pa su joj u komentarima napisali pozitivne komentare na račun izgleda, ali i duhovitog videa.

U snimci koju je podijelila na vlastitom Instagram profilu Salma je snimljena kako hrani dva rakuna ostacima pizze sa zabave. U razgovoru s prijateljicom glumica je rekla: "Ne budi pohlepna, daj mu pizzu."  U drugom videu glumica viče rakunu: "Prijatelju rakune, izvoli, uzmi svoju pizzu."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...