IZNENAĐUJUĆI IZBOR: Slavni glumac proglašen najljepšim muškarcem na svijetu...

Imao je najvišu ocjenu za razmak između očiju, a visoku ocjenu dobio je i njegov položaj očiju. Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, dodao je De Silva.

  • Show

  • 26. Jan. 2023  

  • 0

Regé-Jean Page proglašen je najljepšim muškarcem na svijetu prema istraživanju koje se koristilo formulom poznatom kao "Greek Golden Ratio of Beauty Phi", odnosno zlatna sredina te božanski ili zlatni omjer, za koju se već hiljadama godina vjeruje da čuva formulu savršenstva.

Iza istraživanja, odnosno popisa stoji britanski kirurg dr. Julian de Silva koji u svom radu koristi tehniku računalnog mapiranja.

De Silva, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu, objasnio je da ove tehnike mapiranja omogućuju da se riješe neke misterije oko toga što nekoga čini lijepim.

Objavio je popis 10 najljepših muškaraca na svijetu, koji predvodi već spomenuti Regé-Jean Page te objasnio po čemu se glumac istaknuo.

Nakon što su izmjereni svi elementi, glumac je odnio pobjedu zbog svog klasično lijepog lica i prekrasnih smeđih očiju.

Imao je najvišu ocjenu za razmak između očiju, a visoku ocjenu dobio je i njegov položaj očiju. Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, dodao je De Silva.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...