PUCNJAVA U SARAJEVU: Ranjen maloljetnik, policija uhapsila...

O svemu je obaviješten i dežurni kantonalni tužilac.

  • Hronika

  • 27. Jan. 2023  

  • 0

U sarajevskoj općini Stari Grad, u ranim jutarnjim satima došlo do pucnjave u kojoj je povrijeđen maloljetnik.

Policija je privela mladića za kojeg se sumnja da je napadač.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, maloljetna osoba (2005. godište) javila se na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu sa povredama nanesenim vatrenim oružjem. Povrede nisu opasne po život.

Operativnim aktivnostima je na području općine Stari Grad pronađena muška osoba M. A. (2005. godište) za koju postoji osnov sumnje da je počinio nekoliko krivičnih djela.

Incident, za koji se pretpostavlja da je počinio, okarakterisan je kao teška tjelesna povreda, izazivanje opće opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja.

M. A. je predat u prostorije MUP-a na ispitivanje, a o svemu je obaviješten i dežurni kantonalni tužilac, poručili su iz MUP-a KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...