NOVOSTI IZ MASERATIJA: Objavili konfigurator za novi GranTurismo i otkrili cijenu

Ponuda starta Modenom, i to po početnoj cijeni od 181.200 eura.

  • Auto

  • 27. Jan. 2023  27. Jan. 2023

  • 0

Konfigurator omogućuje da oblikujete novi GranTurismo po svojem ukusu. 

Kao što je poznato, predviđene su tri osnovne izvedbe, startna Modena, sportska Trofeo i električna Folgore. A kad je Italija u pitanju, poznate su i cijene. Ponuda starta Modenom, i to po početnoj cijeni od 181.200 eura.

Idući je snažniji Trofeo sa startom na 226.200 eura, dok za Folgore cijena nije objavljena. 

U konfiguratoru je ponuđeno ukupno devet boja, od čega njih šest metalik.

Na raspolaganju su i četiri dizajna naplataka, pet boja čeljusti kočnica te osam boja interijera. Na sve valja dodati brojne pakete opreme, pa se tako doplaćuju sustavi asistencije poput adaptivnog tempomata i sustava detekcije mrtvog kuta.

S popisa opcija izdvojit ćemo Sonus Faber hi-fi audiosustav s 19 zvučnika za 4270 eura te stražnji spojler od karbona za 3050 eura. Sve u svemu, ovdje nije teško drastično povećati cijenu. 

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...