POJAČANJE U REDOVIMA ROĐENIH: Velež predstavio Brazilca, ali i napadača Hadžića

Rođeni su odigrali i kontrolnu utakmicu u kojoj su u Konjicu poraženi od Igmana sa 1:0.

  • Sport

  • 28. Jan. 2023  28. Jan. 2023

  • 0

Wallace Menezes dos Santos od danas i službeno novi igrač Veleža.

Radi se o 24-godišnjem Brazilcu koji igra u veznom redu, a na vjernost Rođenim obavezao se do kraja sezone 2023/24.

Brazilac u Velež stiže iz Gorice, gdje je boravio prethodnih šest mjeseci i upisao pet nastupa u elitnom rangu hrvatskog fudbala. Niti jednom nije bio starter.

Prije Gorice Wallace je bio u austrijskom Lustenauu za koji je u 70 utakmica postigao 11 golova i upisao osam asistencija.

Velež je danas predstavio i napadača Nedima Hadžića.

Nedim Hadžić je rođen 19. marta 1999. godine u Sarajevu. Prve nogometne korake napravio je u Akademiji FK Sarajevo, da bi se potom priključio i prvom timu Bordo tima. Karijeru je zatim nastavio u juniorskoj selekciji portugalskog Leixões SC, da bi se potom vratio u BiH u FK Mladost Doboj Kakanj.

Rođeni su odigrali i kontrolnu utakmicu u kojoj su u Konjicu poraženi od Igmana sa 1:0.

Ekspedicija Rođenih sutra putuje na glavni dio priprema u Antalyju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...