UŽASAN SLUČAJ: Dječak (14) se napio pa biciklom udario u automobil

On je upravljao neosvijetljenim biciklom

  • Hronika

  • 29. Jan. 2023  

  • 0

Policijski službenici koprivničko-križevačke policijske uprave intervenirali su u subotu navečer zbog nesreće u kojoj je učestvovao 14-godišnji biciklist.

On je upravljao neosvijetljenim biciklom, nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom odjećom, na glavi nije nosio zaštitnu kacigu i bio je pod utjecajem alkohola od 1,15 promila.

“Zbog nepropisnog kretanja biciklom je prešao na suprotnu stranu saobraćajnice i udario u privatni automobil VW koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 18-godišnji vozač.

Vozač bicikla lakše je povrijeđen i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda te obavijest nadležnom zavodu za socijalni rad”, opisali su iz policije šta se dogodilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...