U BACKSTAGEU SA SEVERINOM: Evo svih detalja njenog glamuroznog izgleda (FOTO, VIDEO)

Od elegantne haljine sa savremenim twistom, do nakita i efektnih cipela, Severina je pokupila najviše pohvala za seksepilni styling s dodjele Zlatnog Studija.

  • Žena

  • 30. Jan. 2023  30. Jan. 2023

  • 1

Održana je dodjela prestižne medijske nagrade Zlatni Studio.

Crvenim tepihom prošetala su brojna poznata lica u sređenim modnim izdanjima. Ona koja je pokupila najviše pohvala za glamurozni look je - Severina.

Sa pjevačicom je ekipa Glorie.hr, provela trenutke u backstageu te zabilježili kako je nastajao njezin red carpet look, od početaka do sitnih detalja.

Severina iza sebe ima tim od povjerenja s kojim sarađuje gotovo na svakom looku ili snimanju. Za styling je zadužena stilistica Katja Šimundić, a za ovu priliku odabrale su crnu haljinu s kapuljačom brenda Taller Marmo, što je ujedno bezvremenski look kao i trendi izdanje jer smo haljine s kapuljačama već u nekoliko navrata vidjeli i na svjetskim zvijezdama i kolekcijama luksuznih brendova.

image 

Crnu haljinu Severina je uparila s Giambattista Valli sandalama s upečatljivim detaljima, a srebrne naušnice su brenda Area. Uz viseće naušnice, pjevačica je kombinirala snažne komade srebrnog nakita poput narukvica i naslaganog prstenja. Za skupljenu frizuru zadužen je Martin Posavec, a decentni make-up potpisuje artistica Dajana Pajkić. Modno izdanje za pamćenje!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...