UZBUDLJIVO NA NBA PARKETIMA: Jusuf Nurkić se oporavio i sudjelovao u pobjedi "Portlanda"; Fantastični Dončić ubacio 53 poena!

"Portland Trail Blazeri"  imaju omjer pobjeda i poraza 24-26 i zadržali su izglede za plasman u play off Zapadne konferencije.

  • Sport

  • 31. Jan. 2023  

  • 0

Jusuf Nurkić se oporavio od ozljede i nastupio u noćas odigranoj utakmici u kojoj su njegovi "Portland Trail Blazersi" savladali "Atlanta Howkse" 129-125. Nurkić je u igri proveo 26 minuta, tokom kojih je ubacio 12 poena, uz pet skokova. Postigao je dvije trojke iz tri pokušaja.

Ponovo je Damian Lillard bio najbolji u pobjedničkoj ekipi sa 42 poena.

"Portland Trail Blazeri"  imaju omjer pobjeda i poraza 24-26 i zadržali su izglede za plasman u play off Zapadne konferencije.

I Luka Dončić se vratio nakon ozljede i odigrao još jednu fantastičnu utakmicu u kojoj je ubacio 53 poena, skoro polovinu od  111 koliko  su postigli  "Dallas Mavericsi" u pobjedi  protiv "Detroit Pistonsa"  111-105. Ovo je četvrti put u ovoj sezoni da sjajni Slovenac postiže 50 i više poena. Odličan u ekipi "Detroita" bio je Bojan Bogdanović sa ubačenih 29 poena. 

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...