PAPARAZZI U AKCIJI: Slavna manekenka tri mjeseca poslije razvoda pokazala gole grudi ispod prozirne haljine…

Pojavila se u prozirnoj je odjevnoj kombinaciji, a najintimnije dijelove tijela nije skrivala.

  • Estrada

  • 01. Feb. 2023  

  • 0

Manekenka i model Gisele Bundchen uhvaćena je objektivima fotoaparata na plaži u Miamiju u providnoj odjevnoj kombinaciji koja je otkrivala previše.

Gisele se pojavila u crnoj haljini ispod koje su se nazirale crne gaćice te njezine gole grudi koje se nije trudila sakriti.

Foto: Profimedia

Ova seksipilna manekenka proteklih je nekoliko mjeseci punila medije nakon vijesti o rastavi nje i supruga Toma Bradyja.

42-godišnja Gisele se nakon 13 godina braka razvela od zvijezde američkog nogometa Bradyja, i to nakon što se o njihovom razvodu šuškalo neko vrijeme, a sve je bilo potvrđeno u augustu prošle godine, kada su se i sami oglasili na društvenim mrežama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...