"OD NOVOG VIJEĆA MINISTARA OČEKUJEMO..." Konaković prisustvovao sastanku ambasadora EU

Sastanak je održan u zgradi Delegacije EU.

  • Društvo

  • 01. Feb. 2023  01. Feb. 2023

  • 2

Novoizabrani ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković danas je u zgradi Delegacije EU prisustvovao sastanku ambasadora u našoj zemlji.

Ovu informaciju na Twitteru je podijelio šef Delegacije EU Johann Sattler.

"Hvala novom ministru vanjskih poslova BiH Elmedinu Konakoviću što se pridružio našem sastanku ambasadora EU. Velika razmjena mišljenja o prioritetima MVP-a, EU putu i regionalnoj saradnji.

Naglasili smo važnost usklađivanja sa vanjskom i sigurnosnom politikom EU, a opredijeljenost za reformu koju očekujemo od novog Vijeća ministara", naveo je Sattler.   

(SB/Oslobođenje) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...