DOČEKALI GA MEDIJI I NAVIJAČI: Amir Hadžiahmetović stigao u Istanbul (VIDEO)

Bešiktaš je danas na zvaničnoj stranici potvrdio da su pregovori sa Amirom i Konyom pri kraju te da se uskoro očekuje i potvrda transfera.

  • Sport

  • 01. Feb. 2023  01. Feb. 2023

  • 0

Amir Hadžiahmetović, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, doputovao je u Istanbul te će uskoro postati igrač Bešiktaša.

Bešiktaš je danas na zvaničnoj stranici potvrdio da su pregovori sa Amirom i Konyom pri kraju te da se uskoro očekuje i potvrda transfera.

Zmaj je na aerodromu po dolasku u Istanbul dao kraću izjavu za novinare.

- Volim Konyu, uživao sam, ali život ide dalje. Tu sam proveo sedam godina, bilo mi je super. Imao sam ponude iz Engleske, ali Bešiktaš je bio uporniji - kazao je Hadžiahmetović.

Nakon što je izašao sa aerodroma, dočekalo ga je i nekoliko navijača koji su sa bh. reprezentativcem željeli fotografiju.

Istanbulski klub platit će obeštećenje od tri miliona eura, dodatni milion eura predviđen je za bonuse, a Konyasporu će pripasti i 20 posto od eventualne naredne prodaje.

Reprezentativac BiH će u Bešiktašu godišnje zarađivati oko milion eura, a većinu dugova koje je Konyaspor imao prema njemu složio se da otpiše.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...