NOVI DETALJI IZ ŠOKANTNOG DOKUMENTARCA O PAMELI ANDERSON: "Imao je 25, a ja 12. Silovao me i to tako što..."

U  dokumentarcu, Pamela je prikazana kao romantična, ali vrlo divlja duša. Otkrila je kako je odluka da se uda za Tommyja Leeja donijela pod utjecajem opojne droge, no na kraju dokumentarca, uprkos svemu što je s Leejem proživjela, pa i fizičko zlostavljanje, iznosi šokantnu tvrdnju.

  • Show

  • 01. Feb. 2023  01. Feb. 2023

  • 0

Na Netflixu je osvanuo dokumentarac o Pameli Anderson “Pamela, ljubavna priča“. U dokumentarcu Pamela je, između ostalog, otkrila šokantne detalje djetinjstva, zlostavljanja od strane dadilje, potom silovanja koje je doživjela sa 12 godina, ali i brojnim muškarcima s kojima je pokušala pronaći pravu životnu sreću.

U dokumentarcu, Pamela je prikazana kao romantična, ali vrlo divlja duša. Otkrila je kako je odluka da se uda za Tommyja Leeja donijela pod utjecajem opojne droge, no na kraju dokumentarca, usprkos svemu što je s Leejem proživjela, pa i fizičko zlostavljanje, iznosi šokantnu tvrdnju.

“Uvijek je donosila darove”

“Kao maloj dogodile su mi se strahote”, započela je Pamela mučnu priču o ‘dadilji iz pakla’ koja njenim roditeljima nije bila nimalo sumnjiva, već simpatična jer im je “uvijek donosila darove”. No, tri do četiri godine ta je dadilja zlostavljala Pamelu u vrlo ranom djetinjstvu.

Jedan dan Pamela je napala dadilju, a drugi dan ona je bila mrtva.

“Pokušala sam je ubiti, ubosti u srce kemijskom. Rekla sam joj da želim da umre. Umrla je sljedeći dan u nesreći. Mislila sam da sam je ubila svojim umom, a morala sam šutjeti. Bila sam sigurna da jesam. Željela sam to i umrla je” rekla je Pamela i dodala kako je s tim živjela cijelo djetinjstvo, no u dobi od svega 12/13 godina ponovno je doživjela novi napad.

“Rekao je da se čini kako mi treba masaža”

“Kao mala bila sam jako sramežjliva. Mrzila sam svoje tijelo. S 12 ili 13 godina bila sam s prijateljicom. Sviđao joj se puno stariji dečko. Otišle smo u prijateljev stan. Ona je otišla gore s tipom koji joj se sviđao. Počela sam igrati ‘backgammon’ s prijateljem dok sam je čekala. Igrali smo neko vrijeme, dok nije rekao da se čini kako mi treba masaža. On je imao 25, a ja 12. Silovao me. Mislila sam da sam ja kriva,” otkriva isječak iz Pamelinog dnevnika koji je pročitan u dokumentarcu.

Jedina prava ljubav

Kroz dokumentarac Pamela je govorila o svojim brojnim ljubavima, no najviše  Tommyju Leeju s kojim Pamela ima dva sina – Brandona Thomasa Leeja i Dylana Jeggera Leeja. Oni se isto pojavljuju u dokumentarcu, kao velika podrška majci. Puni razumijevanja za sve što joj se u životu dogodilo, njene dečke, partnere, propale brakove. Upravo jednom od njih nakon gledanja jednog od brojnih snimki koje je snimila s Tommyjem otkriva:

“Uvalit ću se u s*anje zbog ovog što ću reći, ali zbilja sam voljela tvog tatu iz pravih razloga i nijednog drugog nakon njega. Sjebano je”, rekla je Pamela pomalo potreseno i sa žaljenjem, no ipak navodi da vjeruje kako ni sa Tommyjem danas ne bi mogla biti u vezi.

Pamela je otkrila da su je oduvijek privlačili loši dečki i da zbog svega što je proživjela, katkad ne zna je li živa ili mrtva. Ipak, na kraju zaključuje: “Moj život nije tužna priča. Nisam žrtva. Dovela sam se u lude situacije i preživjela ih.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...