MIODRAG LINTA U DELIRIJU: "Deklaracija Skupštine Kantona Sarajevo sramna i skandalozna..."

Linta je rekao da je pozdrav sa tri prsta simbol borbe za slobodu srpskog naroda koji je vremenom prerastao u opštesrpski pozdrav.

  • Vijesti

  • 02. Feb. 2023  02. Feb. 2023

  • 11

Predsjednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocijenio je da je deklaracija Skupštine Kantona Sarajevo kojom se oštro osuđuje dizanje tri prsta sramna i skandalozna. 

-Takve odluke potvrđuju tezu da bošnjački političari od završetka rata siju mržnju prema srpskom narodu i svemu što je srpsko. Takođe, to potvrđuje da političko Sarajevo ne odustaje od svojih lažnih teza, rekao je on.

Linta je rekao da je pozdrav sa tri prsta simbol borbe za slobodu srpskog naroda koji je vremenom prerastao u opštesrpski pozdrav.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...