DRAGAN ČOVIĆ UGOSTIO AMERIČKOG AMBASADORA: "Razgovarali smo o vitalnoj važnosti..."

Kako je objavljeno na zvaničnom Twitter nalogu Ambasade SAD-a u BiH, glavna tema razgovora bila je formiranje vlasti u BiH na svim nivoima.

  • Vijesti

  • 02. Feb. 2023  02. Feb. 2023

  • 2

Ambasador SAD-a u BiH Michael Murphy sastao se danas sa predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem u Mostaru.

Kako je objavljeno na zvaničnom Twitter nalogu Ambasade SAD-a u BiH, glavna tema razgovora bila je formiranje vlasti u BiH na svim nivoima.

"Sastao sam se s delegatom Doma naroda BiH Draganom Čovićem kako bi razgovarali o potrebi za funkcionalnijom, učinkovitijom i odgovornijom vladom na svim nivoima. Razgovarali smo o vitalnoj važnosti njegovanja okruženja veće saradnje i kompromisa ne samo u Mostaru, nego u cijeloj BiH", stoji na Twitteru američke ambasade.

Podsjećamo, Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH održat će sutra sjednicu u Mostaru.

Predsjedništvo HNS-a na sjednici će uraditi završne aktivnosti i pripreme vezane uz 11. zasjedanje Sabora, saopćeno je iz Ureda za informiranje HNS

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...