TRENUTAK LUDILA PUTINOVOG PROPAGANDISTE: Napravio je haos u studiju - "Je li to toliko teško za zapamtiti?" (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža smatraju da se Solovjov zbog nezadovoljstva s tijekom rata u Ukrajini naprosto iskalio na djelatniku svoje emisije

  • Svijet

  • 02. Feb. 2023  

  • 0

Vladimir Solovjov, poznati ruski režimski novinar, urlao je u srijedu na producente svoje radijske emisije Potpuni kontakt s Vladimirom Solovjovim jer je nisu pravovremeno najavili na njegovom kanalu na komunikacijskoj platformi Telegram.

"Po 156. put, obraćam se ljudima koji rade na mom kanalu. Objavite najavu programa! Prestanite biti "kreativni", kvragu! Čim krenemo s emitiranjem, najava treba biti na mom Telegram kanalu! Je li to toliko teško za zapamtiti? Nemojte se upuštati u 'kreativnost'! To treba biti automatizam! Emitiramo od 7:09 sati, a najava se pojavila u 7:16! Nije je bilo sedam minuta!", rekao je Solovjov.

Korisnici društvenih mreža smatraju da se Solovjov zbog nezadovoljstva s tokom rata u Ukrajini naprosto iskalio na djelatniku svoje emisije.

"Kada se cijeli dan morate praviti da ne gubite rat pa se odlučite iskaliti na pripravniku u odjelu za društvene mreže", rekla je jedna osoba.

"Solovjov je loše raspoložen. Što se dogodilo? Izgubili su rat i stvari više nisu toliko zabavne?", dodala je druga osoba.

"Svakog dana postaje sve ljući i nekontroliraniji. Ovo ne izgleda kao gluma", ustvrdila je treća osoba.

Solovjova je prošle sedmice silno razljutio izraelski političar i diplomat rođen u Rusiji Jakov Kedmi, koji je rekao da ne vjeruje kako dostava oružja Ukrajini znači direktnu uključenost Zapada u rat u Ukrajini.

"Koliko oružja je SSSR dostavio Egiptu i Siriji?", rekao je Kadmi, referirajući se na dostavu oružja iz Rusije na Bliski istok za vrijeme Hladnog rata i arapsko-izraelskog rata 1973. godine. Kedmi je dodao da se to uvijek promatralo kao rat kojeg vodi Egipat.

"To je tvoja pozicija"; rekao je Solovjov.

"To je bila općeprihvaćena pozicija. Tako su se postavljali SSSR, SAD i Izrael. Nitko nije vidio Sovjetski Savez kao stranu u sukobu", rekao je Kadmi te dodao da "dostava oružja ne znači sudjelovanje u ratu".

Kedmi se već jednom sukobio sa Solovjovom kada je u njegovoj TV emisiji Večer s Vladimirom Solovjovim koja se emitira na državnoj televizijskoj postaji Rusija 1 rekao da je "bombardiranje mirnih gradova".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...