KAKVA DRSKOST: Zbog ovog poteza vozač SUV-a ide u zatvor

Pitao ga je šta radi i kamo ide te mu je naložio da ugasi motor vozila.

  • Auto

  • 03. Feb. 2023  03. Feb. 2023

  • 0

Mogao je proći daleko gore. 

Britanska policija objavila je uznemirujući video koji prikazuje napad vozača SUV-a na policijskog službenika na motociklu. Kako snimka pokazuje, vozač Mitsubishijevog Outlandera ubacio je u rikverc i krenuo punim gasom na policajca na motociklu. Od siline udarca policajac je zadobio brojne ozljede. Pri udarcu je ozlijedio noge, ramena i leđa te je hospitaliziran. 

Za prijestupnikom Josephom Wardom je izdana tjeralica te je dvadesetak dana kasnije pronađen. Utvrđeno je kako je od ranije tražen zbog lažnog predstavljanja policijskom službeniku, kao i zbog iznuđivanja novca od jednog vozača, a utvrđeno je i da je u još dva navrata prouzročio prometnu nesreću i oštetio dva policijska automobila. 

Nakon izjave ozlijeđenog policajca Tonya McGoverna podignuto je ukupno 14 optužnica. Kako je McGovern izjavio, on je u tijekom patroliranja uočio sumnjivo ponašanje vozača Mitsubishija te mu se obratio nakon zaustavljanja. Pitao ga je šta radi i kamo ide te mu je naložio da ugasi motor vozila.

Ward je umjesto toga produžio naprijed, ubacio u rikverc i zaletio se u policajca oborivši ga s motocikla. 

Ward je usprkos ozbiljnim optužbama prošao s blažom kaznom, komentiraju lokalni mediji pozivajući se na praksu britanskih zakona. Osuđen je na četverogodišnju kaznu zatvora.

Snimak pogledajte na Index.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...