I TO SE DOGODILO: Ronaldo postigao prvi gol za Al Nasr (VIDEO)

Bio je to njegov 820. gol u karijeri.

  • Sport

  • 03. Feb. 2023  03. Feb. 2023

  • 0

U 15. kolu nogometnog prvenstva Saudijske Arabije domaći Al-Fateh i gostujući Al Nassr, za koji nastupa Cristiano Ronaldo, odigrali su 2:2 (1:1). 

Portugalska zvijezda postigla je prvi pogodak u dresu Al Nassra u prvenstvu, a bio je precizan iz kaznenog udarca u sudijskoj  nadoknadi čime je njegova momčad došla do boda na gostovanju.

Bio je to njegov 820. gol u karijeri. Imao je Ronaldo i ranije prilika za gol, ali nije bio dovoljno precizan u nekoliko navrata, prenosi HRT.

Tello je doveo domaćine u vodstvo u 12. minuti, a izjednačio je Talisca u 42. Bendebka je zabio za 2:1 AL-Fateha, pokušavali su gosti doći do izjednačenja, a uspjeli su tek u trećoj minuti sudijske nadoknade preko Ronalda.

Na ljestvici tabeli Al Nassr s 34 boda, koliko ima i drugi Al Shabab koji ima utakmicu više. Al-Fateh je šesti s 22 boda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...