TEŠKA SAOBRAČAJNA NESREĆA U SUSJEDSTVU: Kombi sletio s ceste, ima mrtvih i ozlijeđenih...

U toku je uviđaj kojim će se utvrditi okolnosti ove prometne nesreće.

  • Hronika

  • 04. Feb. 2023  

  • 0

Jedna osoba je poginula, a još je pet ozlijeđeno, u prometnoj nesreći koja se u petak kasno navečer dogodila kod Donjeg Miholjca, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi (PU).

Prema prvim informacijama prometna nesreća dogodila se u petak oko 22,55 sati na državnoj cesti D-34, između mjesta Sv. Đurađ i Podgajci Podravski, kod Donjeg Miholjca.

Iz dosad neutvrđenih razloga, u slijetanju kombi vozila s kolnika poginuo je 59-godišnji muškarac, a ozlijeđeno je još pet osoba koje su, radi pružanja liječničke pomoći, prevezene u osječki Klinički bolnički centar (KBC).

U toku je uviđaj kojim će se utvrditi okolnosti ove prometne nesreće, navode u osječko-baranjskoj policiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...