ŠTA JE PRESUDILO: Kylie Minogue prekinula petogodišnju vezu, šuška se... (FOTO)

Prekid je došao sporazumno i očigledno nakon što se nisu uspjeli dogovoriti oko zajedničkog života u jednom od gradova, a par je ostao u prijateljskim odnosima,

  • Show

  • 04. Feb. 2023  

  • 0

Stigao je kraj još jedne ljubavi za pjevačicu Kylie Minogue.

Australska pjevačica i Paul Solomons prekinuli su petogodišnju vezu, a čini se da im je presudila razdvojenost. Naime, Džepna Venera se nakon decenije življenja u Britaniji, odlučila vratiti u rodni Melbourne, dok je njezin dečko ostao živjeti u Londonu.

Prijatelji para potvrdili su za The Sun da nisu mogli savladati vremensku razliku od 11 sati i jednostavno je veza prestala funkcionirati.

image

Kylie i Paul na GQ Men of the Year nagradama 2018. godine

Prekid je došao sporazumno i očigledno nakon što se nisu uspjeli dogovoriti oko zajedničkog života u jednom od gradova, a par je ostao u prijateljskim odnosima. Kylie za sada navode nije komentirala, a vjerovatno i neće jer se želi u potpunosti fokusirati na karijeru.

Prije dvije godine pričalo se i da se par zaručio - i iako je tada njihova porodica vijesti potvrdila, glasnogovornik pjevačice sve je demantirao nekoliko dana kasnije i poručio kako se ništa nije promijenilo.

Ipak, te 2021., piše Gloria.hr, promijenila se njezina adresa prebivališta - Kylie se nakon 30 godina života u Britaniji odlučila vratiti u Australiju.

"Provela sam mnogo vremena sa svojom porodicom ove godine i uživala sam", izjavila je tada. Par je posljednji put viđen zajedno u maju 2022. na premijeri ABBA Voyage u Londonu, dok je Kylie nedavno zablistala na Sedmici visoke mode u Parizu gdje je stigla podržati modnu kuću Valentino.

image

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...