SERGIO RAMOS KONAČNO PRIZNAO: "On je najbolji igrač koji se ikada pojavio u nogometu!"

Sergio Ramos je 16 godina igrao za Real Madrid, a u svim tim godinama na suprotnoj starni u dresu Barce igrao je Mesi. Obojica su u ljeto 2021. potpisali za PSG.

  • Sport

  • 05. Feb. 2023  

  • 0

Leo Messi ove sezone u dresu Paris Saint Germaina ima "double-double" učinak od 10 golova i 10 asistencija u Ligi 1, ali Argentincu ističe ugovor na ljeto.

Sveci ne kriju da pregovaraju o novom ugovoru s argentinskim čarobnjakom, ali njegova je sudbina i dalje neizvjesna.

“Pregovaramo, volio bih ga vidjeti i dalje u našem projektu. Bio bih sretan da ostane sa nama, ali sada radimo i na tome da ispunimo određene ciljeve kako bi zadržali Messija”, rekao je Luis Campos, savjetnik u PSG-u u intervjuu za Télefoot.

A nekada ljuti rival, kapiten Real Madrida Sergio Ramos ne skriva želju da Messi ostane u klubu.

"Patio sam puno godina igrajući protiv Messija. Sada uživam u zajedničkim igrama. On je najbolji igrač koji se ikada pojavio u nogometu”, rekao je Ramos za klupsku televiziju PSG-a.

Sergio Ramos je 16 godina igrao za Real Madrid, a u svim tim godinama na suprotnoj starni u dresu Barce igrao je Mesi. Obojica su u ljeto 2021. potpisali za PSG.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...