"ZVALI SU U POLA NOĆI, TRAŽILI 400 HILJADA MARAKA, MUŽ I JA SMO SAMO KRATKO RAZMISLILI": Majka otetog dječaka opisala noć pakla

"Bio je na rođendanu i koliko smo saznali kada je došao blizu kuće neko ga je zvao i tada se sve dogodilo", kaže potresnim glasom uznemirena žena

  • Hronika

  • 05. Feb. 2023  

  • 1

Majka mladića N .T. (18) iz Sremske Kamenice, u Srbiji, kojeg su četvorica mladića otela jutros oko tri sata i za otkup tražila 200.000 eura, kaže da su i dalje u šoku, ali da im je najvažnije da je on sada dobro i jedva čekaju da ga vide!

Podsjetimo, brzom i efikasnom akcijom novosadske policije uhapšeni su Novosađani M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) i jedan sedamnaestogodišnjak zbog sumnje da su namamili, a zatim oteli i gepekovali mladića N. T. (18) iz Sremske Kamenice. Otmičari su lišeni slobode, a žrtva je pronađena u gepeku automobila na novosadskoj deponiji u naselju Klisa.

"Dobili smo poziv od otmičara u gluho doba noći i tada je od nas tražena velika suma novca, zatim se veza prekinula. Nisu detaljisali, a suprug i ja samo kratko razmislili i pozvali policiju koja je na svu sreću uhapsila otmičare i zahvali smo im jer su nam vratili dijete živo i zdravo", kaže majka otetog tinejdžera.

Kako je navela, njen sin je sinoć bio na rođendanu.

"Bio je na rođendanu i koliko smo saznali kada je došao blizu kuće neko ga je zvao i tada se sve dogodilo", kaže potresnim glasom uznemirena žena i dodaje da se ona i suprug nalaze u policiji.

Nismo još vidjeli sina, ali čuli smo da je dobro i jedva čekamo da ga vidimo i da saznamo sve detalje, jer još uvijek ne znamo šta se i kako tačno dogodilo, pišu srbijanski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...