KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI: Mirnes Ajanović nije krio razočarenje nakon izbora, pogledajte šta je sve rekao... (VIDEO)

SDP-ov kandidat Zijad Lugavić će biti novi gradonačelnik Tuzle.

  • Politika

  • 06. Feb. 2023  06. Feb. 2023

  • 2

Lugavić se zahvalio svim građanima koji su izašli na izbore poručivši da je na sebe preuzeo veliku obavezu.

“Sutra će krenuti u realizaciju onoga što smo obećali tokom kampanje. Vrata Gradske uprave će biti otvorena svima. Zajedno ćemo graditi sve”, kazao je Lugavić.

Pobjeda SDP-ovog kandidata Zijada Lugavića nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. No, izbori za gradonačelnika Tuzle ne mogu biti nikakav pokazatelj. SDP nikad nije izgubio izbore u Tuzli. SDA nije imala svog kandidata za gradonačelnika niti su se uključivali u kampanju. Kandidat Naše stranke Omer Berbić koja je dio Trojke bio je trećeplasirani i osvojio je skoro duplo manje glasova od Mirnesa Ajanovića (BOSS) koji je sa oko 7000 glasova postigao iznenađujuće dobar rezultat. Lugavić je osvojio oko 10 hiljada glasova. Dakle, u Tuzli su se nadmetale stranke Trojke međusobno i izborni rezultati u tom gradu ne mogu biti pokazatelj bilo čega.

No, Mirnes Ajanović nije krio razočarenje nakon izbora. Pogledajte šta je sve rekao sat vremena nakon što su zatvorena biračka mjesta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...