FANOVI ZBUNJENI: Madonna, jesi li to ti?

Brojni fanovi Madonne su na društvenim mrežama istovremeno izrazili zbunjenost i zabrinutost nakon njenog pojavljivanja na dodjeli Grammyja.

  • Show

  • 06. Feb. 2023  06. Feb. 2023

  • 0

Pjevačica (64) se sinoć pojavila u revijalnom dijelu ceremonije u Los Angelesu, a iako su fanovi navikli da gledaju njena fotošopirana izdanja na društvenim mrežama - ovog puta su bili apsolutno zatečeni činjenicom da kraljica popa, kako su primijetili, ima sasvim novo lice.

“Pokušavam da ignorišem činjenicu da Madonna ima potpuno novo lice”, glasio je jedan od statusa na Twitteru.

Madonna je zaista izgledala neprepoznatljivo, a njeno “ispeglano” lice odavalo je utisak potpuno druge osobe u odnosu na onu na koju je publika navikla.

Kraljica popa je, inače, najavila da ove godine ide na veliku turneju, a sinoćnji govor je posvetila buntovnicima.

“Morate da znate da vaša neustrašivost ne prolazi nezapaženo. Viđeni ste, saslušani ste, a najviše od svega ste cijenjeni”, kazala je Madonna.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...