RADE KRUNIĆ, NAKON PORAZA U VELIKOM DERBIJU: "Nešto se mentalno promijenilo"

Fudbaler Milana ne zna šta se događa s njegovim klubom.

  • Sport

  • 06. Feb. 2023  06. Feb. 2023

  • 0

Fudbaleri Milana poraženi su u gradskom derbiju od Intera 1:0 u utakmici u kojoj nisu apsolutno ništa pokazali i potpuno su razočarali.

Bh. fudbaler Rade Krunić odigrao je svih 90 minuta, a poslije utakmice je rekao da ne razumije šta se dešava.

"'Scudeto' smo osvojili istom taktikom kao i ove godine. Nešto se mentalno promijenilo. Ne mogu da razumijem, nemam pravo objašnjenje", rekao je Rade Krunić za Sky nakon utakmice.

Stefano Pioli je promijenio i stil igre za Derby della Madonnina, pokušao sa 3-5-2 formacijom, ali to nije dalo rezultat.

"Definitivno smo pripremili defanzivniju igru, htjeli smo da se bolje branimo u prvom poluvremenu i pokušamo iz kontri. Nije išlo kako smo planirali i kako smo se nadali. U drugom poluvremenu smo malo više stvarali šanse i bili smo oprezniji u odbrani. Ako postoji jedna pozitivna stvar, to bi bilo to".

Kako kaže, otkako je on u klubu ovo je najnegativniji period.

"Svakako, otkako sam ja ovdje i otkako je trener Stefano Pioli ovdje, mislim da je ovo najnegativniji period koji smo doživjeli. Dajemo sve od sebe, trudimo se da damo sve od sebe".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...