SCHMIDT IZRAZIO SAUČEŠĆE: "Žalimo zbog onih koji su izgubili živote u Turskoj"

Visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt izražava saučešće Turskoj zbog žrtava i razaranja koje je prouzrokovao katastrofalni zemljotres.

  • Vijesti

  • 06. Feb. 2023  06. Feb. 2023

  • 4

"Žalimo zbog onih koji su izgubili živote, svoje najmilije ili svoje domove. Posebno sam vezan za regiju Kahramanmaras, koju sam posjetio u vrijeme kada sam bio član njemačke vlade", poručio je visoki predstavnik na Twitteru.

U razornom zemljotresu koji je jutros pogodio jug Tursku poginula je najmanje 1.498 osoba, a povrijeđeno je više od 7.600.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...