UBISTVO U SRBIJI: Brat i sestra usmrtili maćehu pa ranili oca  

Kako nezvanično saznaju srpski mediji, Marko je pošto je izbo nožem oca pobjegao, a njegova sestra uhapšena je u porodičnoj kući.  

  • Hronika

  • 06. Feb. 2023  06. Feb. 2023

  • 0

Marko P. (22) uhapšen je zbog sumnje da je ubio maćehu Marinu Milanović (50) a potom i da je sa sestrom Milicom P. više puta izbo nožem svog oca Miloša P. u selu Trešnjevica u Paraćinu. 

Kako nezvanično saznaju srpski mediji, Marko je pošto je izbo nožem oca pobjegao, a njegova sestra uhapšena je u porodičnoj kući.  

Brutalno porodično nasilje dogodilo se sinoć oko 22 sata.  

"Povrijeđeni Miloš pomoć je zatražio u komšiluku. Otišao je sav krvav i molio komšinicu da zove hitnu pomoć. Njoj je rekao da su ga sin Marko i ćerka Milica izboli nožem. Ubrzo je stigla i policija i hitna pomoć", objasnile su komšije za Informer.  

Marko je navodno pobjegao u nepoznatom pravcu i prvi put je primijećen u prodavnici. 

"Prodavačica je rekla da je bio krvav i da je tražio da kupi cigaraete. Potom se navodno sam predao policiji", rekao je sagovornik Informera. 

Ubrzo potom saznalo se za još jeziviji zločin. 

"U komšiluku pronađeno je tijelo Marine Milanović u njenoj kući. Tijelo je pronađeno na spratu kuće, ali se pretpostavlja da je ubijena u prizemlju", rekla je kćerka ubijene žene Violeta. 

Ona je očajna u svom bolu ispričala da joj je majka ubijena samo zbog novca. 

"Juče sam se čula sa njom bila je kako treba. Marko je sigurna sam došao uveče dok je ona čekala Miloša, jer nije dolazila kod njih zbog Milice koja je ranije pretukla. Tada smo prijavili to policiji pa je ona bila u bolnici i pustili su je jer joj ne mogu ništa", ispričala je nesrećna žena dok je iz majčine kuće iznosila krvave stvari.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...