TRANSFER KOJI SE NIJE ISPLATIO: Aubameyang napušta Chelsea!?

Gabonac je stigao u Chelsea posljednjeg dana ljetnjeg prelaznog roka za 12 miliona eura, ali je do sada odigrao samo 841 minut na 17 mečeva.

  • Sport

  • 06. Feb. 2023  06. Feb. 2023

  • 0

Pierre-Emerick Aubameyang je na izlaznim vratima Chelsea, a nakon što nije registrovan za nastavak takmičenja u Ligi šampiona, pojavila se informacija da je u pregovorima sa Los Angelesom.

Gabonac je stigao u Chelsea posljednjeg dana ljetnjeg prelaznog roka za 12 miliona eura, ali je do sada odigrao samo 841 minut na 17 mečeva.

Za Los Angeles nastupaju Carlos Vela i Giorgio Chiellini, a inače je ovaj tim i aktuelni šampion MLS lige.

MLS startuje 26. februara i to velikim gradskim derbijem između Los Angelesa i LA Galaxyja, na kom bi već mogao da debituje Aubameyang.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...