BOMBA I U PETOJ DECENIJI: Slavna glumica osvanula u vrućim pozama, na plaži mamila uzdahe…

Snimljeni su u bezbrižnom brčkanju na plaži u Australiji, svi se dive figuri 46-godišnje glumice.

  • Show

  • 07. Feb. 2023  

  • 0

Glumački par Elsa Pataky i Chris Hemsworth snimljeni su u bezbrižnom brčkanju na plaži Byron Bayu u Australiji.

Holivudski par upijao je zrake sunca u plićaku, a društvo su im pravili psi i jedan od sinova koji je pokazivao vještine na surferskoj dasci.

Chris i Elsa upoznali su se 2010. godine, a vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci kasnije. 2014. godine preselili su se iz SAD-a u Australiju, u Byron Bay, gdje odgajaju 9-godišnju kćer Indiju Rose i 8-godišnje blizance Sashu i Tristana. Upravo tamo su sagradili luksuznu vilu čija se vrijednost procjenjuje na 30 miliona dolara.

Foto: Profimedia

Prije Chrisa Elsa je imala poprilično buran ljubavni život. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Michaelom Younom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Htio ju je iznenaditi na rođendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, no kada je stigao u hotel, imao je šta vidjeti - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža te se odmah vratio kući.

S glumcem Adrienom Brodyjem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u New Yorku za rođendan. Zajedno su živjeli u tom stanu, no 2009. godine ljubav među njima je pukla. Navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, a potom se godinu kasnije udala za Chrisa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...