KOLIKO KO MOŽE: Ministar Helez pozvao zaposlenike i vojnike u Ministarstvu odbrane i Oružanim snagama da skupljaju novac za pomoć građanima Turske i Sirije

KOLIKO KO MOŽE: Ministar Helez pozvao državne službenike, zaposlenike i vojnike u Oružanim snagama da skupljaju novac za pomoć građanima Turske i Sirije

  • Vijesti

  • 07. Feb. 2023  07. Feb. 2023

  • 2

Ministar odbrane Bosne i Hercegovine i zamjenik predsjedavajuće Vijeća ministara BiH Zukan Helez uputio je apel nakon zemljotresa u Turskoj i Siriji.

Helez je pozvao državne službenike, zaposlenike, profesionalna vojna lica i civile zaposlene u Ministarstvu odbrane i Oružanim snagama BiH, da zavisno od svojih mogućnosti, učestvuju u humanitarnoj akciji prikupljanja novca za pomoć građanima Republike Turske i Sirije pogođenim strašnom prirodnom katastrofom, saopćilo je Ministarstvo odbrane BiH.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...