HANKA PALDUM SE EMOTIVNO OPROSTILA OD ĆIRE: "Još čuvam njegov poklon" (FOTO)

Hanka Paldum oprostila se od Miroslava Ćire Blaževića na svom službenom Instagram profilu.

  • Estrada

  • 10. Feb. 2023  10. Feb. 2023

  • 0

Paldum je podijelila dvije fotografije na kojima se ona i Ćiro grle i smiju.

"Odlaze nam dragi ljudi, odlaze na put bez povratka, ode i naš dobri Ćiro Blažević. Posljednji pozdrav i veliko hvala našem dragom prijatelju Ćiri, velikom čovjeku, našoj legendi nad legendama, treneru nad trenerima, građaninu svijeta, koji je bio poseban po svemu. Dragi moj prijatelju Ćiro, nikome nisi ništa ostao dužan, uvijek si nesebično s ljubavlju davao", piše Hanka u objavi i potom nastavlja:

"Još čuvam tvoj šal pink boje, koji si mi u Zagrebu na Trgu, onako slučajno u prolazu, spontano, dostojno tebi, izvadio iz unutarnjeg džepa i rekao - nije kome je namijenjeno, nego kome je suđeno. Dragi naš Ćiro, otišao si dostojanstveno, kako si i živio. Pamtit ćemo te po dobroti, pamtit ćemo tvoj bijeli šal, tvoj šarm, koji nikog nije ostavljao ravnodušnim, osmijeh kojim si osvajao i staro i mlado", zaključila je pjevačica.

Podsjećamo, Miroslav Ćiro Blažević preminuo je nakon teške bolesti u 88. godini, a bit će pokopan u srijedu na zagrebačkom Mirogoju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...