SVE IZNENADILA: Rihanna otkrila da čeka drugo dijete nastupom na najgledanijem poluvremenu (FOTO)

Pjevačica s Barbadosa na prestižnom nastupu u poluvremenu finala Super Bowla pokazala je trudnički stomak, a sretne vijesti je nakon nastupa potvrdio i njezin glasnogovornik.

  • Žena

  • 13. Feb. 2023  

  • 0

Nakon pet godina pauze Rihanna je održala nastup uživo i to na čuvenom poluvremenu Super Bowla.

Otkako je najavila da će nastupiti na tom najgledanijem sportskom događanju, njeni obožavatelji nagađali su kako i čime će ih Riri iznenaditi. Na pozornici se pojavila u crvenom od glave do pete, a čim je krenula pjevati nježno je dodirnula trudnički trbuščić koji je djelomično sakrila kombinezonom.

Nasmijana i dobro raspoložena Rihanna tako je otkrila da ona i njen partner ASAP Rocky čekaju svoje drugo dijete.

 image

Na pozornicu je izašla s velikim plaštom

 image  

Sretne vijesti potvrdili su i njezini predstavnici za The Hollywood Reporter. Par je dobio sinčića, za kojeg se još ne zna ime, u maju 2021. Nakon što je otkrila da je i drugi put trudna, People je iz svojih izvora saznao da je pjevačica "uzbuđena što će postati majka i ne može biti sretnija".

Nastup, na kojem nije imala goste kao što je to bilo uobičajeno posljednjih godina, je trajao 13 minuta. Tokom nastupa je zapjevala neke od svojih najvećih hitova. Započela je pjesmom "B*tch Better Have My Money", a nastavila pjesmama i hitovima kao što su "Where Have You Been", "Run This World", "We Found Love", "Rude Boy", "Umbrella", navodi Gloria.hr.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...