„NEGO, JEL` DRAŠKO LEGALIZOVAO…“: Nastavlja se verbalni rat Nebojše Vukanovića i Gorice Dodik zbog Draška Stanivukovića…

Nedugo nakon toga stigao je odgovor s druge strane.

  • Mini market

  • 14. Feb. 2023  

  • 1

Ne stišavaju se reakcije nakon tvrdnji zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojše Vukanovića.

Gorica Dodik, kćerka predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, oštro je uzvratila Vukanoviću.

-Uvijek ću bez ustručavanja i bez bojazni iznijeti kako pozitivno tako i negativno mišljenje o nekome i nečemu. Ne bolujem od sujete i kompleksa i to je moja prednost u odnosu na drekavce koji po mišljenje idu u strane ambasade, poručila je Gorica Dodik.

Nedugo nakon toga stigao je odgovor s druge strane.

-Ma bravo, mudro zboriš. Obožavam podvižnike bez sujete i kompleksa, nego ko to dreči u stranim ambasadama, evo već 15 godina to slušamo, da nema drugi CD da se pusti? Nego jel` Draško legalizovao terasicu „Agapea“, odobrio kulu „Prointer“ i pružio aleju do „Sirijusa“, zbog druga pitam, uzvratio je Vukanović.

Podsjetimo, Vukanović je ranije komentirao odnos gradonačenika Banje Luke Draška Stanivukovića i Gorice Dodik, kćerke Milorada Dodika.

"Gorici sve izgleda dobro, a meni izgleda šizogeno! Svaki komentar je suvišan, a dobro je da maske padaju", napisao je Nebojša Vukanović u osvrtu na učestale pohvale Gorice Dodik idejama i projektima banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića

"Sve do prošlog ljeta drugarica Gorica javno je bacala kletve i čini na Draška Stanivukovića, zatucala ga u kamen i nije birala sredstva da žestoko napadne gradonačelnika Banjaluke, da bi se posljednjih mjeseci ploča okrenula, sada su postali drugari, a gospođica Dodik je postala njegova zaštitnica, koja ga sve češće hvali na društvenim mrežama i lobira kod svojih odbornika da glasaju za njegov budžet", napisao je ranije Vukanović.

Tvrdi da se ne treba puno iznenaditi kad se vidi tvit u kome Gorica Dodik dijeli objavu Draška Stanivukovića i ne krije oduševljenje najavama novih projekta.. 

"A što ne bi kad one vode direktno do Batine vile Sirijus. Svega ima, i video spotova, i maketa i projekata, samo nema odgovora na suštinska pitanja koja se postavljaju u javnosti o tajnim projektima i radovima bez građevinske dozvole i regulacionog plana. Oni znaju šta rade i govore, ali dobro je da smo na vrijeme sve razotkrili, da mi, a ne Dodik, diktira tempo, i da mu ne dozvolimo da povlači poteze kad on hoće i kada mu odgovara", poručio je Vukanović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...