„AKO TREBA I CURU ĆU TI NAĆI, DA NE BUDEŠ…“: Društvene mreže gore, Gorica Dodik oštro uzvratila Nebojši Vukanoviću…

Verbalni rat na društvenim mrežama se nastavlja.

  • Mini market

  • 14. Feb. 2023  

  • 6

Ne stišava se verbalni rat na društvenim mrežama između Gorice Dodik i Nebojše Vukanovića.

Nakon Vukanovićeve reakcije, ponovo se oglasila Dodikova kćerka Gorica.

„Što si nervozan, tebe sam prvog zvala na rakiju. Evo poziv ostaje, na terasu Agapea koja je uvijek bila legalna i opremi se svojim kamericama da snimiš sve što te zanima. Ako treba i curu ću ti naći da ne budeš više frustriran. Ili momka…“, poručila je Gorica Dodik.

Podsjetimo, Gorica Dodik, kćerka predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, oštro je uzvratila na Vukanovićeve optužbe.

-Uvijek ću bez ustručavanja i bez bojazni iznijeti kako pozitivno tako i negativno mišljenje o nekome i nečemu. Ne bolujem od sujete i kompleksa i to je moja prednost u odnosu na drekavce koji po mišljenje idu u strane ambasade, poručila je Gorica Dodik.

Nedugo nakon toga stigao je odgovor s druge strane.

-Ma bravo, mudro zboriš. Obožavam podvižnike bez sujete i kompleksa, nego ko to dreči u stranim ambasadama, evo već 15 godina to slušamo, da nema drugi CD da se pusti? Nego jel` Draško legalizovao terasicu „Agapea“, odobrio kulu „Prointer“ i pružio aleju do „Sirijusa“, zbog druga pitam, uzvratio je Vukanović.

Inače, Vukanović je ranije komentirao odnos gradonačenika Banje Luke Draška Stanivukovića i Gorice Dodik, kćerke Milorada Dodika.

"Gorici sve izgleda dobro, a meni izgleda šizogeno! Svaki komentar je suvišan, a dobro je da maske padaju", napisao je Nebojša Vukanović u osvrtu na učestale pohvale Gorice Dodik idejama i projektima banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića

"Sve do prošlog ljeta drugarica Gorica javno je bacala kletve i čini na Draška Stanivukovića, zatucala ga u kamen i nije birala sredstva da žestoko napadne gradonačelnika Banjaluke, da bi se posljednjih mjeseci ploča okrenula, sada su postali drugari, a gospođica Dodik je postala njegova zaštitnica, koja ga sve češće hvali na društvenim mrežama i lobira kod svojih odbornika da glasaju za njegov budžet", napisao je ranije Vukanović.

Tvrdi da se ne treba puno iznenaditi kad se vidi tvit u kome Gorica Dodik dijeli objavu Draška Stanivukovića i ne krije oduševljenje najavama novih projekta.. 

"A što ne bi kad one vode direktno do Batine vile Sirijus. Svega ima, i video spotova, i maketa i projekata, samo nema odgovora na suštinska pitanja koja se postavljaju u javnosti o tajnim projektima i radovima bez građevinske dozvole i regulacionog plana. Oni znaju šta rade i govore, ali dobro je da smo na vrijeme sve razotkrili, da mi, a ne Dodik, diktira tempo, i da mu ne dozvolimo da povlači poteze kad on hoće i kada mu odgovara", poručio je Vukanović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...