DRAMA U ZRAKU: Putnica se skinula gola, ugrizla stjuarda i pokušala provaliti u kokpit aviona, pogledajte kako je sve završilo...

Skinula je majicu, počela je divljati, a putnici iz biznis klase morali su pomoći osoblju da je zavežu i primire.

  • Hronika

  • 16. Feb. 2023  

  • 2

Na letu ruske nacionalne kompanije Aeroflot došlo je do potpunog haosa na visini od 10.000 metara kada se jedna putnica skinula u topless, ugrizla stjuarda i pokušala provaliti u kokpit aviona. Ruski mediji pišu da je Anželika Moskvitina (49) na letu iz Stavropolja u Moskvu bila pod utjecajem alkohola, a da je povod njezinom divljanju bila - nikotinska kriza. Naime, pomahnitala putnica insistirala je da želi zapaliti cigaretu, a kada joj ta želja nije uslišena, krenuo je haos.

Skinula je majicu, počela je divljati, a putnici iz biznis klase morali su pomoći osoblju da je zavežu i primire.

- Gospođo, sjednite na svoje mjesto i obucite se. Gdje vam je odjeća, vikao je stjuard na Anželiku.

- Jeste li svjesni da vi kršite pravila?

- Ovdje su djeca. Morate to poštivati.

- Poštujem djecu. Štaviše, obožavam djecu. Svjesna sam da ću završiti u ludnici ili zatvoru, ali ja želim u kokpit! Možete me ubiti, ali želim zapaliti cigaretu...

Nakon što je ugrizla stjuarda, osoblje je moralo intervenirati. Odmah po dolasku u Moskvu privedena je i stavljena na ‘crnu listu‘ Aeroflota.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...