ZLATAN BEGIĆ OTPUSTIO KOČNICE: „Sram vas bilo…“

"Odlična je stvar što se konačno pokazalo da je tzv. “legitimno predstavljanje” izmišljeni, nedemokratski i neostvarivi rasistički koncept", poručio je Begić.

  • Mini market

  • 17. Feb. 2023  

  • 4

Zlatan Begić, državni parlamentarac i član Predsjedništva Demokratske fronte burno je na društvenim mrežama prokomentirao najnovije političke poteze vladajuće većine.

-Dok je nekih tamo “muslimana”, biće i Dodika, i Čovića, i Velike Srbije, i UZP Herceg Bosne. Umjesto da se izbace i jedan i drugi iz državne vlasti, kako su građani i glasali, poletili ste pod skute Beograda, Zagreba i Murphyja. Sram vas bilo, poručio je Begić.

-Današnja sjednica Doma naroda. Odlična je stvar što se konačno pokazalo da je tzv. “legitimno predstavljanje” izmišljeni, nedemokratski i neostvarivi rasistički koncept, koji nema bilo kakvo pravno niti demokratsko-doktrinarno utemeljenje, a kojeg su razne željane, ivane, juratovići, papići, šmitovi, palmeri, marfiji i sl. pokušali podvaliti mujama i suljama. Još bolja stvar je što su to priznali i odustali od toga čak i oni koji su ga izmislili - Dragan Čović i HDZ, na prvom mjestu, poručio je Begić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...