ŽUTA MINUTA GRADONAČELNIKA BANJE LUKE: Draško Stanivuković za govornicom izgubio živce, pale su teške riječi…(VIDEO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izgubio je živce tokom skupštinske sjednice.

  • Mini market

  • 17. Feb. 2023  17. Feb. 2023

  • 9

Burno je bilo na sjednici Skupštine grada Banja Luka. Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka Srđan Amidžić poručio je na sjednici skupštine da očigledno iz Gradske uprave ne vide prigradska i seoska naselja i da Banjaluka nije samo centar grada.

On je kazao da mu ne smeta sportski sadržaj ni izgradnja kulturnih objekata, ali mu smeta omjer koji je postavljen.

"Ako pričate o kulturi i kako ste jedini nešto uradili u gradu Banjaluka, molim vas da izađete i pogledate u Banski dvor u koji je uloženo dva miliona KM da se sredi fasada o kojoj pričate. Vi toliko niste uradili i to piše u tenderu da se sklanja, ali nebitno. Otiđite do Kamene kuće u Kastelu koja je urađena, otiđite do obnovljenog Dječjeg pozorišta. Ako tako strastveno ljubite, volite kulturu, onda bi bilo dobro da ona sredstva koja ste predvidjeli za pozorište Jazavac u iznosu od 30.000 KM, evo ja vam sad predlažem da povećamo na 60.000 KM", rekao je Amidžić.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izgubio je živce tokom skupštinske sjednice. Stanivukoviću se nisu svidjele brijne upadice političkih protivnika iz SNSD-a.

U jednom trenutku pale su i teške riječi…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...