NIHAD UK: "Ko što kaže poslovica - Lendo je u šumi"

"HDZ je iskren", kaže Nihad Uk.

  • Politika

  • 17. Feb. 2023  17. Feb. 2023

  • 20

Nihad Uk, generalni sekretar Naše stranke, večerašnji je gost u "Centralnom dnevniku" na FACE televiziji.

"Znali smo da će doći do ovog trenutka. Nismo nasjeli na priču da Osmorka blokira formiranje vlasti. Bili smo politički fer. Pokazalo se pravo lice Refika Lende. Imamo ozbiljnu situaciju", kaže Uk za FACE televiziju.

Kaže da je Osmorka očekivala ovo, ali da ne mogu vjerovati.

"Đukanović kada je izgubio vlast za samo jedan glas, predložio je Abazovića za mandatara. Tako funkcionišu parlamentarne demokratije. Ponašaju se kao HDZ prethodnih godina. Ovo što rade nije građanska država. HDZ je iskren! Javno kažu da su za legitimo predstavljanje. SDA treba promijeniti predsjednika", napominje Uk.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...