MASOVNA PUCNJAVA NA PUMPI: Ranjeno devetero djece

Djeca ranjena u incidentu koji se dogodio juče su uzrasta od pet do 17 godina.

  • Hronika

  • 18. Feb. 2023  18. Feb. 2023

  • 0

U pucnjavi na benzinskoj stanici u gradu Columbus u američkoj saveznoj državi Georgia, na granici sa Alabamom, ranjeno je devetero maloljetnika, uključujući petogodišnje dijete, saopštile su danas vlasti.

Djeca ranjena u incidentu koji se dogodio juče su uzrasta od pet do 17 godina, a u pitanju su sedmorica dječaka i dvije djevojčice, prenosi AP. Prema saopštenju lokalnih vlasti, izgleda da nijedno od ranjene djece nije životno ugroženo.

Policija nije nikog uhapsila.

"Porast oružanog nasilja u koje je uključena naša omladina utiče na cijelu zemlju", izjavio je šef policije Kolumbusa Freddie Blackmon.

Dodao je da policija neumorno radi na tome da odstrani nasilnike sa ulica Columbusa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...