TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BiH: Poginuo pjevač legendarne zeničke grupe Nemoguće vruće Mladen Vidović; kolege se opraštaju na društvenim mrežama (FOTO)

Tokom policijskog uviđaja saobraćaj se odvijao alternativnim pravcem, kroz grad.

  • Hronika

  • 18. Feb. 2023  18. Feb. 2023

  • 0

Muškarac čiji su inicijali M.V. (60) smrtno je stradao u sudaru putničkog i teretnog vozila u Doboju, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj.

Teretnim vozilom volvo upravljalo je lice E.P. (42) iz Zenice, koje je povrijeđeno u sudaru, dok je Dobojlija M.V. vozio automobil fiat.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na magistralnom putu u Doboju, a policija je prijavu dobila u 21.50 časova.

Kako saznajemo, riječ je o Mladenu Vidoviću, pjevaču iz originalne postave legendarne zeničke grupe Nemoguće vruće, koja je kasnije nastupala i pod nazivom Ritam srca.

Kolege i fanovi grupe Nemoguće vruće od Mladena se opraštaju na društvenim mrežama.

"Zateklo nas, ali baš, vijest koja oduzima svaku smisao………a Ti si samo htio pjevati kako je ludo i nemoguće vruće u proljeće, u srcu dječaka i djevojke…

RIP Mladene, neponovljivi, zaigrani i razdragani dječače.

Večeras sviramo za tebe…

Pjeva Rusija..

Tvoji drugari iz Nemoguće Vruće".

Tokom policijskog uviđaja saobraćaj se odvijao alternativnim pravcem, kroz grad.

Podsjetimo, u nesreći koja se rano jutros dogodila kod Žepča jedna osoba je poginula. Jedna osoba je stradala i u saobraćajnoj nesreći kod Prijedora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...