KO POKOŠEN S KONJA PADE: Nova blamaža u režiji bivše zvijezde Real Madrida, protivnički igrači u nevjerici... (VIDEO)

Nešto slično često je radio i u dresu Reala.

  • Sport

  • 19. Feb. 2023  

  • 0

Teško je pronaći neku listu najvećih nogometnih grubijana, popularno zvanih mesarima, a da se na njoj ne nalazi ime Pepea, rođenog Brazilca koji se proslavio nastupima za Real Madrid i reprezentaciju Portugala.

Iako će uskoro proslaviti 40 godina, Pepe je još uvijek standardan u redovima Porta, najbolje portugalske ekipe.

Ovog puta se nogometni "grubijan" poprilično osramotio. Tokom susreta protiv Rio Avea, kod jednog ubačaja iz ugla, Pepe je neoprezno rukom startao na Emmanuela Boatenga iz Rio Avea.

Pepeova ruka završila je u licu protivničkog igrača. Reakcija Pepea bila je nevjerovatna. Pao je kao pokošen, kaš kao da je Boatengova glava napravila težak prekršaj na njegovoj ruci. Nešto slično često je radio i u dresu Reala.

Pepeovu blamažu pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...