PAO U SEVDAH: Pogledajte kako Novak Đoković izvodi hit Halida Bešlića (VIDEO)

Srbijanski teniser je osvojio svoj ljubilarni deseti Australian Open. Po povratku u Srbiju, dočekan je uz vatromet i veliku proslavu.

  • Sport

  • 19. Feb. 2023  19. Feb. 2023

  • 2

Tokom proslave njegove titule s Australian Opena, teniser Novak Đoković otpjevao je poznatu pjesmu Halida Bešlića Miljacka.

Srbijanski teniser je osvojio svoj ljubilarni deseti Australian Open. Po povratku u Srbiju, dočekan je uz vatromet i veliku proslavu.

Trenutni svjetski broj jedan na ATP listi je organizovao privatnu proslavu svoje titule. Tokom iste, svojoj ženi Jeleni Đoković je otpjevao hit 'Miljacka, bosanskohercegovačkog pjevača Halida Bešlića.

Podsjetimo, ovo je bila 93. titula na ATP Touru za ovog legendarnog tenisera. Također, pobjedom je obilježio povratak na turnir u Australiji, gdje prethodne godine nije mogao nastupati zbog odbijanja vakcinacije protiv koronavirusa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...