BRUKA PRED KAMERAMA REŽIMSKE TELEVIZIJE: Vučić i Mitrović raspravljali o odbrani zemlje, dronovima, granatama... (VIDEO)

Vučić je prilikom obilaska Sajma obišao i štand na kojem je svoje proizvode prikazao i PR-DC.

  • Regija

  • 21. Feb. 2023  

  • 4

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju Međunarodnog sajma naoružanja IDEX, na kojem učestvuju i predstavnici namjenske industrije Republike Srbije.

Vučić je rekao da planira da obiđe veliki broj štandova dodavši da njegova zemlja ima nekoliko štandova - državni ali i nekoliko privatnih proizvođača.

Vučić je prilikom obilaska Sajma obišao i štand na kojem je svoje proizvode prikazao i PR-DC.

Željko Mitrović, ekonomski guru Vučićevog režima koji je osnivač ove kompanije je pokazao Vučiću šta su izložili, a sve su to pratile kamere Mitrovićeve televizije PINK.

Uslijedio je razgovor Vučića i Mitrovića koji su nijemo i sa nevjericom posmatrali drugi članovi srbijanske delegacije, među kojima su bili i predstavnici Vojske Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...