NE LIČI NA SEBE: Madonna se pohvalila fotografijom nakon nove plastične operacije...

Branila se rekavši da je za sve kriv krupni plan i kamera s dugim objektivom koja je izobličila njezino lice.

  • Show

  • 21. Feb. 2023  

  • 1

Nakon nagađanja obožavatelja po društvenim mrežama da se Madonna podvrgnula plastičnim operacijama uoči dodjele Grammyja, pjevačica se konačno odlučila oglasiti.

- Pogledajte me kako sam slatka sada kada je oteklina od operacije prošla, dodala je uz svoju fotografiju.

Pjevačica se suočila sa žestokim kritikama nakon što je na bini predstavila Sama Smitha i Kim Petras koji su izveli svoju pjesmu “Unholy”. Mnogi su primijetili da izgleda vidno drugačije.

Image

“Pokušavam ignorirati činjenicu da ima potpuno novo lice”, “Je li nominirana za ‘najbolje novo lice’ na dodjeli?”, “Izgleda dobro za svoje godine...ako je 2700 godina stari vampir koji jede žive bebe i male životinje”, zbijali su šale na njezin račun.

Madonna, koja se i tada odlučila oglasiti povodom kritika, odbranila se rekavši da je za sve kriv krupni plan i kamera s dugim objektivom koja je izobličila njezino lice.

- Umjesto da se usredotočite na ono što sam rekla u svom govoru, a to je bilo zahvaljivanje za neustrašivost umjetnika poput Sama i Kim, mnogi su odlučili govoriti samo o mojim fotografijama izbliza koje je snimio fotograf kamerom s dugim objektivom koji bi svakome iskrivio lice!, požalila se u objavi na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...