IZABRALA AMAL CLOONEY: Poslovno izdanje slavne odvjetnice jednostavno nema manu (FOTO)

Znatiželjni paparazzi uspjeli su uloviti Amal na ulicama New Yorka nakon završetka jednog sastanka kojem je prisustvovala.

  • Žena

  • 21. Feb. 2023  

  • 0

Amal Clooney vješto se skriva od javnosti. Slavnu odvjetnicu viđamo rijetko, i to uglavnom u posebnim prilikama kada svog supruga Georgea doprati na neku filmsku premijeru ili dodjelu nagrada. Tada nas oduševi svojim glamuroznim kombinacijama, a sada imamo priliku prisjetiti se koliko su sjajna i njezina poslovna izdanja.

Amal Clooney nakon sastanka u New YorkuAmal Clooney nakon sastanka u New Yorku (Foto: Profimedia)

Lijepa odvjetnica izgledala je fantastično u poslovnoj kombinaciji čija je baza bijela haljina.

Amal je odabrala kraći model potpuno ravnog kroja s povišenim ovratnikom te ga upotpunila crnim najlonkama i kožnatim Mary Jane cipelama s visokom blok-potpeticom.

Glavna zvijezda tog izdanja bio je predivan kaput s efektnim srebrnim gumbima, ukrašen bisernim aplikacijama.

Amal Clooney nosiAmal Clooney nosi (Foto: Profimedia)

Neutralna baza nadograđena pokojim efektnim komadom njezina je formula za savršeno poslovno izdanje kojem se jednostavno ne može naći mana, navodi Zadovoljna.hr.

Amal Clooney nakon sastanka u New Yorku

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...